Menu Close

Promo Konsultan Laman Web Anda

” Dah Bertahun Berniaga Tapi Laman Web Pun Tak Ada.
Zaman Ni Zaman I.T, Semuanya Di Hujung Jari.
Patutnya Anda Rasa Malu Sebab Ramai Usahawan Dah Upgrade Bisnes Mereka Kepada Bisnes Atas Talian,
Anda Bila Lagi?!
Masih Nak Bisnes Ikut Cara Lama?!
Aduh, Sedihnya… “

 

Usahawan tak boleh kata,

• Tak tahu
• Tak pandai
• Tak reti
• Tak faham
• Tak boleh

Macam-macam alasan ‘tak’ yang kita bagi..

Sepatutnya semakin lama berniaga, semakin bersistem..

Banyak perkara yang dah upgrade..

Tapi ada yang masih kekal dengan mentaliti bisnes cara lama..

Sudah lah..

Tak payah jadi usahawan, pergi jadi cendawan..

Eh, gurau je.. Gurau pun tak boleh..

Bukan marah.. Cuma nak tegur.. Hehe..

Perasan tak banyak company sekarang melingkup sebab tak berubah sistem bisnes mereka..

Mungkin anda salah seorangnya nanti..

Kalau masih lagi tak nak berubah..

Sampai sekarang tak ada website..

Cuba lihat syarikat Ali Baba, untung berbillion hanya dengan bisnes atas talian..

Tesco & Mr. DIY pun dah upgrade bisnes ke atas talian..

Sebab mereka tahu permintaan di atas talian semakin meningkat..

Nurayysa Beauty siap dah ada apps..

Tapi sebelum nak buat apps sendiri kena ada website..

Syarikat ni buat

sale lebih 10 juta sebulan..

Kita yang ada syarikat baru nak up ni..

Masih lagi tak nak berubah..

Eh.. Tak tahulah nak cakap apa lagi..

Tak tahu buat, cuba cari orang yang pakar buat website..

Jangan tunggu sampai bisnes dah melingkup baru nak buat website..

Baru nak upgrade sistem bisnes kita..

Baru nak belajar kepentingan website pada zaman A.I. ni..

Kejap A.I. tu apa benda?

Kalau A.I. pun tak tahu, sudah-sudahlah berangan nak jadi usahawan berjaya..

Upgrade knowledge.. Upgrade bisnes kita, insya-Allah berjaya 💪🏻

Sebelum terlambat, bertindak sekarang untuk bina website perniagaan anda sendiri..

Dapatkan nasihat PERCUMA

dari team konsultan kami untuk membina website perniagaan yang berkualiti dalam masa kurang 2 minggu..

Kami membantu anda untuk :

1. Mendapatkan website yang berkualiti
2. Menjimatkan masa anda sebagai usahawan
3. Mengelakkan anda rasa tertipu dengan kualiti servis bina laman web tidak seperti iklan yang ditawarkan
4. ++++

Berminat untuk dapatkan khidmat konsultan percuma?

Dapatkan Konsultasi Percuma Bagi Membincangkan Design, Cara Mengendali Laman Web Dan Menaikkan Jualan Serta Menambah Leads

Whatsapp 011-28187981 sekarang!
www.wasap.my/601128187981/konsultanweb

Atau lihat pakej-pakej laman web yang kami tawarkan di
Pakej Bina Laman Web

Khidmat konsultan PERCUMA ini terhad untuk 50 orang pertama sahaja..

Whatsapp kami sekarang!
www.wasap.my/601128187981/konsultanweb

#websitedesign #webdesignmalaysia #minisite #lamanweb #binalamanweb #servisbinalamanweb #servislamanweb #servisbinawebsite #websiteservice